ПРИЗИВ към българският народ

Скъпи сънародници, братя и сестри,
дойде времето да променим живота си!

Бившата партийна номенклатура на БКП унаследи цялото богатство на народа ни, заграби държавата и нейните ресурси. Под привидното уж демократично бъдеще, тя се нарои в множество партии, които се ръководят от наследниците й. Затова смяната им в управлението на държавата, в действителност не сменя властта, а само утвърждава господството им. „Изборите” са фарс, по-голям от това, което бяха по тоталитарно време! Медиите всячески се опитват да ни внушат, че има някаква алтернатива, за да ни накарат да гласуваме, да участваме в този цирк, в който всички клоуни се дирижират от едно място.

Няма друга алтернатива пред нас, освен да сменим МЕХАНИЗМА, който узаконява властта – ИЗБОРНИЯ кодекс! Това няма да го направят депутатите, защото те не представляват народа, а олигархията, която си КУПУВА властта! Бойкотът на сегашния ПОЛИТИЧЕСКИ изборен кодекс и налагането на нов ПРОФЕСИОНАЛЕН изборен кодекс, ще ни даде възможност да си избираме ПРЯКО и ЯВНО най-достойните българи, изявили се в своята професия. Издигането на професионалното ниво на народа ни е гаранция за просперитет. Затова утвърдените в своята гилдия професионалисти трябва да се лансират в управлението на обществото и държавата. Това ще промени и духовния облик на народа ни. Трудът и съзиданието ще станат ценностна система, а не далаверата и престъплението, които ни наложиха политиците!

/Ние нямаме медия, защото не сме богати. Не можем и да наемем, защото продажните медии служат на богатите. Ние имаме единствената възможност да стигнем до вас с този бюлетин./

2 thoughts on “ПРИЗИВ към българският народ

  • Уважаеми българи, в родината няма ;партйи; това са милиционеро -мафиотски корпорацйи.В техни ръце са всички лостове на държавата.Икономика ,силови структури,еничарски корпус,и т.н. Движещата енергия на този суперкарцином са: пари,влияние,средства за масово опростачаване и т.н. Отстраняването на тези тумори се извършва само хирургически, според мен. Боже пази България!

  • Добе,съгласна съм с всичко казано.От години пиша и твърдя,че само с плакати,байрячета и споделяния нищо няма да се промени.Опишете НАЧИН на промяната!Нещо по-конкретно.И как ще бъдат избирани ръководните лица,кой ще ги предлага,или сами ще издигат кандидатурата си.

Вашият коментар