ПРИЗИВ към българският народ

Скъпи сънародници, братя и сестри,
дойде времето да променим живота си!

Бившата партийна номенклатура на БКП унаследи цялото богатство на народа ни, заграби държавата и нейните ресурси. Под привидното уж демократично бъдеще, тя се нарои в множество партии, които се ръководят от наследниците й. Затова смяната им в управлението на държавата, в действителност не сменя властта, а само утвърждава господството им. „Изборите” са фарс, по-голям от това, което бяха по тоталитарно време! Медиите всячески се опитват да ни внушат, че има някаква алтернатива, за да ни накарат да гласуваме, да участваме в този цирк, в който всички клоуни се дирижират от едно място.

Няма друга алтернатива пред нас, освен да сменим МЕХАНИЗМА, който узаконява властта – ИЗБОРНИЯ кодекс! Това няма да го направят депутатите, защото те не представляват народа, а олигархията, която си КУПУВА властта! Бойкотът на сегашния ПОЛИТИЧЕСКИ изборен кодекс и налагането на нов ПРОФЕСИОНАЛЕН изборен кодекс, ще ни даде възможност да си избираме ПРЯКО и ЯВНО най-достойните българи, изявили се в своята професия. Издигането на професионалното ниво на народа ни е гаранция за просперитет. Затова утвърдените в своята гилдия професионалисти трябва да се лансират в управлението на обществото и държавата. Това ще промени и духовния облик на народа ни. Трудът и съзиданието ще станат ценностна система, а не далаверата и престъплението, които ни наложиха политиците!

/Ние нямаме медия, защото не сме богати. Не можем и да наемем, защото продажните медии служат на богатите. Ние имаме единствената възможност да стигнем до вас с този бюлетин./

10 thoughts on “ПРИЗИВ към българският народ

 • Уважаеми българи, в родината няма ;партйи; това са милиционеро -мафиотски корпорацйи.В техни ръце са всички лостове на държавата.Икономика ,силови структури,еничарски корпус,и т.н. Движещата енергия на този суперкарцином са: пари,влияние,средства за масово опростачаване и т.н. Отстраняването на тези тумори се извършва само хирургически, според мен. Боже пази България!

  • Благо, братче, приятелю, в кое училище си учил, че така катастрофално се изразяваш…Започни от там, а нещата за които говориш, ясно е, не са за теб…
   .

 • Всички те партии, политици, олигарси, мафиоти и съучастници се интересуват само от нашите пари. Когато им работим, когато пазаруваме отровните им храни и лекарства, когато ни задължават да се застраховаме, да плащаме всичките им прищевки и каквото се сетите влизайки в МОЛ-овете им. Опомнете се Българи! Останахме малко, изчезващ вид сме. Не виждате ли как ни превръщат в стомаси с крачета! Не всеки може да произведе храната си, но може да си я купи от малкия производител. Оставиха ни без двигател( средна класа). Управляват ни хора без морал и съвест. Прогониха децата ни! До кога?! …

 • Добе,съгласна съм с всичко казано.От години пиша и твърдя,че само с плакати,байрячета и споделяния нищо няма да се промени.Опишете НАЧИН на промяната!Нещо по-конкретно.И как ще бъдат избирани ръководните лица,кой ще ги предлага,или сами ще издигат кандидатурата си.

 • С вас съм, но ако можим да действаме по бързо, че Нългария вече се изгуби напълно.

 • Нужна е сериозна организация,мобилизация И сериозна активност -именно извън виртуалното пространство!
  План за действие ! ?
  Настана време 🙂 !

 • Добре ,във всяка област от икономиката доказали се експерти.Въпроса ми е -имаме ли ги ,или ще каним успелите БЪЛГАРИ от чужбина?Днешните се опитаха ,но колко се отзоваха?Без добро и достойно заплащане на труда във всяка една сфера от икономиката ,според стандарта на живота е немислимо.С договор и задължение с ясни критерии на отговорност към всеки ,който получава съответното възнаграждение за труда си.Получава се ,че пак въпроса опира до ОЛИГАРСИТЕ,но те не живеят в татковината ни ,а някъде в белия свят и от там дърпат конците .Да вземеш от тях онова народно парче ,което са взели е най-трудно изпълнимата мисия.Аз съм за СОЦИАЛНА и СПРАВЕДЛИВА БЪЛГАРИЯ за всеки,който полага своя съвестен труд за Родината ни.

 • ! Доброволно няма да се махнат това ния го знаем за оръжие нямаме средства третия вариянт какъв е

Вашият коментар