БЕЗ партии и политици

ПРИЗИВ към българския народ!

17/01/2016 / Ради Чухлев / Идеология

Скъпи сънародници, братя и сестри, дойде времето да променим живота си! Бившата партийна номенклатура на БКП унаследи цялото богатство на народа ни, заграби държавата и нейните ресурси. Под привидното уж демократично бъдеще, тя се нарои в множество партии, които се ръководят от наследниците й. Затова смяната им в управлението на държавата, в действителност не сменя властта, а само утвърждава господството й. „Изборите” са фарс, както бяха в тоталитарно време! Медиите всячески се опитват да ни внушат, че има някаква алтернатива, за да ни накарат да участваме в този цирк, в който всички клоуни се дирижират от едно място.

ОРГАНИЗИРАЙТЕ се по професии, за да излъчите СВОИТЕ представители. Никой политик не може да бъде по-добър от вашия представител. По време на протестите издигнете плакати с надписи: „УЧИТЕЛИТЕ”, „МЕДИЦИТЕ”, „СТРОИТЕЛИТЕ”, „ТЪРГОВЦИТЕ”, „СЛУЖИТЕЛИТЕ”, „УЧАЩИТЕ” и т.н., за да могат всички да се съберат по браншове. Избраните от вас чрез ЯВЕН вот представители са легитимни според Конституцията. Документирайте го в списъци! Те ще са общинските съветници, които ще си изберат СВОЕ ръководство в управлението на общината. Всички постове в йерархията на управлението да се избират от ПРЕКИТЕ ПОДЧИНЕНИ с ЯВЕН вот! Така отговорността ще се носи солидарно от всички: Провалил се ръководител лишава от участие в следващия избор и електората си! Измамил изборния процес участник се лишава завинаги от изборни права!

Народът ще стане по-социално ангажиран, по-заинтересован и по-отговорен! Той ще взима пряко участие в държавните дела, ще избира и сваля по всяко време своите избранници. Управлението ще бъде напълно ПРОЗРАЧНО! ПАРЛАМЕНТ НЯМА ДА ИМА! Представителите ви ще работят РЕДОМ до вас и по интернет ще предлагат, обсъждат и гласуват всички държавни дела. Партиите ще бъдат окончателно елиминирани от властта! Чрез Професионалния изборен кодекс ще се избират само професионално ИЗЯВЕНИ личности! Издигането на професионалното ниво на народа ни е гаранция за просперитет и благоденствие. Всеки свободно ще се определя към коя гилдия принадлежи според заложбите и потребностите си. Най-после ЧОВЕКЪТ ще стане център на вниманието и грижата на цялото общество! БЪДЕТЕ ДРЪЗКИ! НИЕ СМЕ НАРОДЪТ! КОНСТИТУЦИЯТА НИ ДАВА ТОВА ПРАВО НА САМООПРЕДЕЛЕНИЕ И САМОУПРАВЛЕНИЕ! /Ние нямаме медия, защото не сме богати. Не можем и да наемем, защото продажните медии служат на богатите. Ние имаме единствената възможност да стигнем до вас с този бюлетин./ www.newethic.eu

Вашият коментар