БЕЗ партии и политици

ВЛАСТТА трябва да е ПРОЗРАЧНА, а не ЗАДКУЛИСНА!

17/01/2016 / Ради Чухлев / Идеология

Когато властта е прозрачна, тя служи на народа. Когато властта е задкулисна, тя служи на престъпниците. ПАРИТЕ трябва да са СРЕДСТВО, а не ЦЕЛ! Когато парите са средство, те служат на прогреса. Когато парите са цел, те служат за експлоатация.

ТРУДЪТ трябва да е ТВОРЧЕСТВО, а не ПРЕПИТАНИЕ. Когато трудът е творчество, той е радост! Когато трудът е препитание, той е задължение.

Живеем един живот! Заслужава ли си, да го жертваме?! Какво се иска? Да осъзнаем пагубната същност на този социален ред! Нищо повече! Промените стават от променени хора! Промените са СЛЕДСТВИЕ, а не причина! Алтернатива на тази безумна действителност предлага движението „БЕЗ партии и политици“!

www.newethic.eu

4 thoughts on “ВЛАСТТА трябва да е ПРОЗРАЧНА, а не ЗАДКУЛИСНА!

  • Смяна на цялата партийна система на бивши и настоящи номенклатури .Да се даде нов старт ново начало България има нужда от нови политици ,които да възродят страната ни и да върнат имиджа ни ,на народ който заслужава да бъде уважаван народ който векове наред е отстоявал и се е борил за свободата и суверенитета си.

    • Напълно съм съгласна но колко трябва да бъдем за да проработи тази идея тя е сигурна алтернатива за да запазим държавата и най вече търпеливият и измъчен български народ?

  • Напълно споделям идята за Правителство БЕЗ ПАРТИИ и ПОЛИТИЦИ! На нас ни е нужно Правителство чисто транспарентно какво върши в името на народа, а не за своите интереси задкулисно. Мисля че е редно Дружеството да бъде регистрирано и вземе участие в идващите избори. В противен случай няма никой да чуе какво мислим ние. Сигурна съм , че има много мислещи като нас и те ще се присъединят при гласуването на изборите. Така ще станем мнозинство и по такъв начин ще може новия Кодекс за избор да става на ПРОФЕСИОНАЛНО НИВО. Новото Правителство трябва да анулира всички договори направени досега и приватизира всички Народни подземни и надземни богатства и ресурси, а не да бъдат във владение на шепа олигарси, които експлоатират народните богатства за сметка на народа. По такъв начин ще се възстанови нашата икономика, селско стопанство и промишленост.

  • Всички виждат, че устройството на обществото и държавата не стават. Определени партии просто използват слабостите/огромни, предвидени съзнателно/за лична полза за сметка на общия казан. Добре е обяснен исландският механизъм. Навярно исландците са имали лични средства за оцеляване през трудните бунтовнически периоди и никакъв минал опит в кризи и войни? Защото нашият народ е депресиран от миналото си и от яхващите неговите революции тарикати.В мътна вода риболовци.За да разберат хората по-добре ,,случващата се сега история“, ще бъде от полза да се обяснят и други пътища, например как се справят РЕАЛНО , не според сми на ЕС, гръцкият, немският, британският, украинският , руският, китайският .
    ..и други народи, а, особено румънският и сръбският и македонският!!!!!

Вашият коментар